Tel: (010) 452 90 66

G.I.V.A. Rotterdam B.V.

/img/header/ALFAROMEO/visual-5.jpg
Delen

Is uw Alfa Romeo al geüpdatet?

Is uw Alfa Romeo al geüpdatet?

In uw Alfa Romeo zijn diverse computers gemonteerd die met elkaar een netwerk vormen. Regelmatig verzendt de fabrikant, Alfa Romeo, hiervoor updates. Die voeren wij uit bij regulier onderhoud. Wij checken het graag voor u.

Computers regelen veel in uw Alfa Romeo. Soms zichtbaar, zoals de elektrische bediening van de zijruiten, de klimaatregeling en de ingebouwde navigatie. Maar meestal onzichtbaar, zoals het motormanagement, het ABS-remsysteem en andere veiligheidssystemen. Computers bepalen voor een groot deel ook het rijcomfort, de prestaties, het brandstofverbruik en de emissies van uw Alfa Romeo.

Zoals dat ook voor de software op uw computer thuis geldt, is het verstandig om ook de software op de computers in uw Alfa Romeo geregeld te laten controleren. De pc thuis doet de update automatisch via internet; uw Alfa Romeo moet daarvoor even aangesloten worden op ons computernetwerk. Als officiële dealer kunnen wij dit, want wij beschikken over de juiste apparatuur.

Maak bij ons een afspraak voor de Alfa Romeo-Up-To-Date-Service en laat uw Alfa Romeo optimaal presteren en zo zuinig mogelijk rijden.

Contact

G.I.V.A. Rotterdam B.V.
G.I.V.A. Rotterdam B.V.

Toepad 15
3063 NJ ROTTERDAM
Tel.: (010) 452 90 66
Fax: (010) 452 98 38
info@giva-rotterdam.nl

Verkoop / showroom

Ma. – Vr. 9:00 – 18:00
Zaterdag. 10:00 – 17:00

Service / werkplaats

Ma. – vr. 8:00 – 17:00
Zaterdag gesloten
Contact